KVKK

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) hükümleri gereği; PROWORKIST İNSAN KAYNAKLARI VE KURUMSAL DANIŞMANLIK HİZ. TİC. LTD.ŞTİ’ye bildireceğim kişisel bilgilerim olan adım soyadım, ikâmetim, mail adresim, telefon numaralarım, iş deneyimlerim, mezun olduğum eğitim kurumları, doğum bilgilerim ve benzeri bütün şahsi bilgilerimde dahil olmak üzere gerek gerek online olarak, gerek yazılı olarak, gerekse yüz yüze veya telefonla yapılan mülakatlar neticesinde Kurumunuza ibraz ettiğim özgeçmişimle ilgili her türlü bilginin “kişisel veri” teşkil ettiğinin bilincindeyim.

Kişisel bilgilerimin KVKK kapsamında, tamamen veya kısmen otomatik olan ya da olmayan yollarla elde edilmesine, kaydedilmesine, depolanmasına, değiştirilmesine, yeniden düzenlenmesine, saklanmasına, güncellenmesine, mevzuatın izin verdiği durumlarda üçüncü kişilere açıklanmasına, devralınmasına, elde edilebilir hâle getirilmesine, sınıflandırılmasına ya da kullanılmasının engellenmesine, KVKK’da sayılan şekillerde işlenmesine, yurt içindeki veya yurt dışındaki ana ortak, bağlı ortaklık, iştirak ve temsilcilikleriniz de dahil gerçek ve tüzel kişilere aktarılmasına ve veriler üzerinde her türlü işlemin gerçekleştirilmesine açıkça rızam vardır.
BİZE ULAŞIN

Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bulv. Perlavista Residence B Blok K:8 D:74 Beylikdüzü/İstanbul


+90 212 807 06 80
+90 212 807 06 81
bilgi@proworkist.com
BİZİ TAKİP EDİN

Bizimle ilgili en güncel gelişmelerden ve iş fırsatlarından haberdar olmak için Sosyal Medya da bizi takip etmeyi unutmayın.

PROWORKİST

2014 yılında, bugüne kadar sahip olduğumuz deneyim ve bilgi birikimlerimizle doğru ve kaliteli hizmet vererek fark yaratan, güvenilir ve proaktif bir çözüm ortağı olmak için yola çıktık. Türkiye Geneli'nde...
Devamı...
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
Tüm Hakları Proworkist Tarafından Saklıdır. © 2020
Proworkist, İşkur’un denetiminde 01.03.2018 tarihli 957 No’lu lisans sahibi özel istihdam bürosudur. 4904 Kanunu uyarınca iş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilemez ve ücret alınamaz.

KVKK

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) hükümleri gereği; PROWORKIST İNSAN KAYNAKLARI VE KURUMSAL DANIŞMANLIK HİZ. TİC. LTD.ŞTİ’ye bildireceğim kişisel bilgilerim olan adım soyadım, ikâmetim, mail adresim, telefon numaralarım, iş deneyimlerim, mezun olduğum eğitim kurumları, doğum bilgilerim ve benzeri bütün şahsi bilgilerimde dahil olmak üzere gerek gerek online olarak, gerek yazılı olarak, gerekse yüz yüze veya telefonla yapılan mülakatlar neticesinde Kurumunuza ibraz ettiğim özgeçmişimle ilgili her türlü bilginin “kişisel veri” teşkil ettiğinin bilincindeyim.

Kişisel bilgilerimin KVKK kapsamında, tamamen veya kısmen otomatik olan ya da olmayan yollarla elde edilmesine, kaydedilmesine, depolanmasına, değiştirilmesine, yeniden düzenlenmesine, saklanmasına, güncellenmesine, mevzuatın izin verdiği durumlarda üçüncü kişilere açıklanmasına, devralınmasına, elde edilebilir hâle getirilmesine, sınıflandırılmasına ya da kullanılmasının engellenmesine, KVKK’da sayılan şekillerde işlenmesine, yurt içindeki veya yurt dışındaki ana ortak, bağlı ortaklık, iştirak ve temsilcilikleriniz de dahil gerçek ve tüzel kişilere aktarılmasına ve veriler üzerinde her türlü işlemin gerçekleştirilmesine açıkça rızam vardır.
BİZE ULAŞIN

Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bulv. Perlavista Residence B Blok K:8 D:74 Beylikdüzü/İstanbul


+90 212 807 06 80
+90 212 807 06 81
bilgi@proworkist.com
BİZİ TAKİP EDİN

Bizimle ilgili en güncel gelişmelerden ve iş fırsatlarından haberdar olmak için Sosyal Medya da bizi takip etmeyi unutmayın.




PROWORKİST

2014 yılında, bugüne kadar sahip olduğumuz deneyim ve bilgi birikimlerimizle doğru ve kaliteli hizmet vererek fark yaratan, güvenilir ve proaktif bir çözüm ortağı olmak için yola çıktık. Türkiye Geneli'nde...
Devamı...


Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
Tüm Hakları Proworkist Tarafından Saklıdır. © 2020

Proworkist, İşkur’un denetiminde 01.03.2018 tarihli 957 No’lu lisans sahibi özel istihdam bürosudur. 4904 Kanunu uyarınca iş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilemez ve ücret alınamaz.